Ons Medicatie voor apothekers

 

Hoe koppel ik mijn AIS?

Met Ons Medicatie leggen zorgorganisaties de toedienregistratie digitaal vast in Ons® Dossier. Met een actieve koppeling kun jij als apotheker gemakkelijk samenwerken met de afnemende zorgorganisaties. Zo bespaar jij tijd en beschikt de zorgorganisatie altijd over een actuele en uniforme toedienlijst.

Kies het AIS dat jij gebruikt en volg het stappenplan. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op of raadpleeg de FAQ’s van jouw AIS.

Hulp nodig? Neem contact op.

Contact voor de apotheker

Contact voor de apotheker

ons-medicatie@nedap.com

Informatie voor de apotheker

Dagelijks ondersteunt Nedap meer dan 1.000 zorgorganisaties in Nederland met de Ons® Suite. Om gebruik te kunnen maken van de elektronische toedienregistratie (e-TDR) via Ons Medicatie hebben zij een koppeling nodig met het AIS van de apotheker. Het aanvragen en aansluiten van de koppeling is aan de apotheek en AIS-leverancier.

Voordelen voor jou

  • Er is geen extra portaal noodzakelijk, je kunt in je eigen AIS blijven werken.
  • Aanpassingen in de medicatie zijn direct bij de zorg bekend, hierdoor is er minder kans op het maken van fouten bij het toedienen van medicatie.
  • Tijdwinst: het printen van papieren toedienlijsten is voorbij. Je hoeft als apotheek niet meer in alle gevallen apart toedienlijsten te bezorgen, ze worden elektronisch doorgestuurd.
  • Samenwerking tussen zorgmedewerkers en ketenpartijen; met als resultaat kwalitatief goede zorg.
  • Herhaalbestellingen module: verhaalbestellingen van de (thuis)zorg direct beschikbaar in het AIS.

TSN en apotheker Ebian over hun ervaringen met Ons Medicatie