Ons Medicatie voor apothekers

 

Hoe koppel ik mijn AIS?

Met Ons Medicatie leggen zorgorganisaties de toedienregistratie digitaal vast in Ons® Dossier. Met een actieve koppeling kun jij als apotheker gemakkelijk samenwerken met de afnemende zorgorganisaties. Zo bespaar jij tijd en beschikt de zorgorganisatie altijd over een actuele en uniforme toedienlijst.

Kies het AIS dat jij gebruikt en volg het stappenplan. Kom je er niet uit? Bekijk deze handleiding, neem contact met ons op of raadpleeg de FAQ’s van jouw AIS.

Hulp nodig? Neem contact op.

Contact voor de apotheker

Contact voor de apotheker

support-apotheken@nedap-healthcare.com

Portaal voor gekoppelde apothekers

Gekoppelde apothekers kunnen kosteloos toegang aanvragen voor het portaal ‘Ons® Medicatie voor Apothekers’. Via het portaal krijg je inzicht in de zorgorganisaties en cliënten die worden gekoppeld via Ons® Medicatie en kun je meekijken met de toedienlijsten in Ons® Medicatie. Inloggen kan via de UZI pas met Zorg-ID.

Voordelen voor jou

  • Je hebt geen extra portaal nodig, omdat je in je eigen AIS kunt blijven werken.
  • De zorg is direct op de hoogte van wijzigingen. Hierdoor is er minder kans op het maken van fouten bij het toedienen van medicatie.
  • Tijdwinst: het printen van papieren toedienlijsten is voorbij. Je hoeft als apotheek niet meer in alle gevallen apart toedienlijsten te bezorgen, ze worden elektronisch doorgestuurd.
  • Herhaalbestellingen module: herhaalbestellingen geplaatst door de zorg zijn direct beschikbaar in het AIS.

TSN en apotheker Ebian over hun ervaringen met Ons Medicatie