Samen werken aan betere zorg

Wil jij een positieve bijdrage leveren aan de Nederlandse zorg? Denk jij dat het beter kan door samen te werken? En geloof jij dat jouw eigen ontwikkeling daar een belangrijke rol in speelt? Neem een kijkje bij Nedap.

Wil je weten wat jouw rol hierin kan zijn? Bekijk onze vacatures.

Scroll naar onder
Software ontwikkeling

De complexiteit gecombineerd met de maatschappelijke waarde van onze software houdt ontwikkelen bij Nedap zeker interessant. Onze codebase is enorm en als ontwikkelaar krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot de specialist die je wil zijn. Er zijn gelukkig veel collega’s om van te leren maar je krijgt ook de ruimte om zelf op onderzoek uit te gaan, naar dat wat het beste bij jou past.

Commercieel & ondersteunend

Onze technologie staat in dienst van mensen, want mensen maken het verschil. Zeker in de zorg. Jij maakt het verschil voor onze klanten. Natuurlijk niet alleen, je hebt een heel team collega’s waarmee je samen bouwt aan langdurige relaties. Jij bent een sparringpartner voor zowel klanten als collega’s. Je vertegenwoordigt onze zienswijze op de zorgmarkt en weet belangrijke inzichten op te halen en te vertalen naar nieuwe initiatieven binnen ons team. Je bent daarmee een belangrijke schakel tussen het werkveld en productontwikkeling.

Werken bij Nedap, waarom zou je?
Maatschappelijke waarde

Jouw werk draagt bij aan een prachtige missie en heeft elke dag invloed op meer dan 1500 zorginstellingen en daarmee 325.000 zorgprofessionals in Nederland.

Persoonlijke ontwikkeling

Nedap geeft je de mogelijkheid om je eigen toekomst te ontwikkelen. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Autonomie, bewegingsruimte en verantwoordelijkheid

We zijn plat georganiseerd en je krijgt alle ruimte om je werk in te delen en in te vullen op een manier die bij jou past. Vanzelfsprekend vertrouwen wij erop dat jij daarin je verantwoordelijkheid neemt.

Meer dan werk

Met een groot aantal collega’s hebben we een zeer gevarieerd team. We zijn allemaal uniek maar tegelijkertijd zeer verbonden met elkaar. Dat uit zich in mooie gezamenlijke initiatieven. Van sportieve activiteiten tot zenuwslopende bordspellen, epische filmavondjes en memorabele, muzikale feestjes, jouw collega’s zal je niet snel vergeten.

Glassdoor beoordeling

Bij Nedap staat de mens centraal en een positieve werkcultuur is belangrijk. Bekijk de score van Nedap op Glassdoor.nl om te zien wat werknemers vinden. Glassdoor.nl biedt werknemers de mogelijkheid om anoniem reviews over hun werkgevers achter te laten.