Wil jij je inzetten voor de Nederlandse zorg?

Vandaag de dag vraagt de zorgmarkt om slimme manieren die ondersteunen in het werkproces. Binnen Nedap werken we dagelijks aan oplossingen die het leven van werkende professionals in de zorg makkelijker, beter en leuker maakt. Zo kunnen zij zich richten op wat ze het liefst doen: goed zorgen voor mensen die hen nodig hebben.

Samen werken aan betere zorg

Al ruim 20 jaar richten we ons tot de mensen in de zorg. Het is onze missie om samen met hen te werken aan oplossingen die een positieve impact hebben op de zorg. Door langdurige relaties aan te gaan met onze klanten achterhalen we wat er nodig is om hen zo goed mogelijk te ondersteunen in het zorgproces. Deze informatie brengen we terug naar onze ontwikkelaars zodat zij dit kunnen verwerken in slimme technologie. Zo helpen we de zorgmarkt daadwerkelijk vooruit!

Past Nedap bij jou?
Autonomie en bewegingsruimte

Binnen Nedap krijg je alle ruimte. De verantwoordelijkheid die daarbij hoort ga je niet uit de weg. Zelf beslissingen nemen, ideeën pitchen bij collega’s en klanten en deze testen en uitvoeren; wij moedigen het aan. Je beheert je eigen agenda en deelt je tijd en uren zelf in. Op kantoor, thuis of op locatie, jij bepaalt. Vanzelfsprekend houd je daarbij rekening met je collega’s en onze klanten.

Maak het verschil

Mensen maken het verschil. Jij maakt het verschil voor onze klanten. Als extra paar ogen en oren voor onze ontwikkelaars ben je een onmisbare schakel voor de ontwikkeling van nieuwe of betere oplossingen en een sparringpartner voor zowel onze klanten als collega’s intern.

Open en transparant

Het werk van jou en jouw collega’s heeft elke dag invloed op meer dan 1500 zorginstellingen en daarmee 325.000 zorgprofessionals in Nederland. Onze klanten moeten op jouw woorden kunnen vertrouwen. Openheid en transparantie vinden we daarin een belangrijke waarde. Nauw contact onderhouden met zowel je team als je klant is essentieel.

Jezelf ontwikkelen

Met een groot aantal collega’s sta je er niet alleen voor. Samen beschikken we over een bak vol kennis, ervaring en passie, die we graag met je delen. Nedap ondersteunt je bovendien door een ruim aanbod aan ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Kortom; kennis vergaren, uitproberen en leren!

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig geworden naar werken bij Nedap? Neem contact met ons op voor een kopje koffie of thee en we vertellen je er graag meer over!

Glassdoor beoordeling

Bij Nedap staat de mens centraal en een positieve werkcultuur is belangrijk. Bekijk de score van Nedap op Glassdoor.nl om te zien wat werknemers vinden. Glassdoor.nl biedt werknemers de mogelijkheid om anoniem reviews over hun werkgevers achter te laten.