Een energieke
groep mensen

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland.

Hoe we werken

Verbinding kan alleen tot stand
komen door zelf veel naar buiten te gaan. Daar gebeurt het.

Door te kijken en luisteren komen we op nieuwe ideeën en kunnen we ze direct toetsen. Zo ontstaan er oplossingen die daadwerkelijk impact hebben op de zorg.

Healthcare in één
oogopslag

Enkele getallen betreffende Nedap Healthcare en de organisaties
en mensen voor wie we werken.

200

Medewerkers

1500+

Zorginstellingen

325.000

Zorgprofessionals

1999

Oprichtingsjaar

ENERGIE, VOLDOENING EN PLEZIER

 

Invloed op eigen werk

We voelen en hebben een grote verantwoordelijkheid voor de werking van onze producten en oplossingen. Invloed op eigen werk is daarbij voor ons een belangrijk principe. Het geeft energie, voldoening en plezier. Het stimuleert de persoonlijke groei van onze mensen.

Onze open manier van werken zorgt ervoor dat iedereen binnen Nedap Healthcare zich vrij voelt om feedback op elkaar en op het werkproces te geven. Zo houden we elkaar scherp en blijven we verbonden met elkaar.

Wil jij samen met ons de zorg beter maken?

Bij Nedap investeren we volop in de ontwikkeling van talent. Eigen initiatief staat hierbij centraal. Geen strakke plannen, centrale agenda's of directe aansturing. Jij krijgt alle ruimte om het beste uit jezelf en jouw omgeving te halen.

Geschiedenis

1999 was de geboorte van de marktgroep Nedap Healthcare. iO was ons eerste product: een kleine handzame RFID-lezer voor de zorgverlener om de geleverde zorg bij de cliënten vast te leggen.