MediKIT

Patiënt- en praktijkgegevens overzichtelijk in beeld

MediKIT is een oplossing waarmee het werkproces binnen jouw huisartsenpraktijk wordt ondersteund. Een huisartseninformatiesysteem dat helpt bij het maken van de juiste keuzes en de communicatie tussen patiënt en zorgverlener bevordert.

MediKIT creëert overzicht, zowel in je agenda, taken, to do list, als in je patiëntendossier. Kortom, de juiste gegevens op het juiste scherm op het juiste moment, zodat jij je patiënt zo goed mogelijk kunt helpen.

Kom naar de MediKIT Inspiratie middag op 23 mei 2024

Nedap wil met het nieuwste HIS, MediKIT de huisarts en zijn HIS in beweging brengen. Wij denken dat het anders en beter kan!
Hoe? Dat laten we zien op onze Nedap Inspiratie dag.

Wil je meer weten over MediKIT? Wat betekent dat, “Open Standaarden”? Wat zijn de plannen met MediKIT. Wil je onderdeel van de verandering zijn? Sluit dan aan bij deze inspiratiedag!

Plaats- en tijdsonafhankelijk werken

Of je nu op de praktijk bent of onderweg, MediKIT werkt op elk device met een internetverbinding.
Je consult dicteren? Dat kan gewoon via je mobiele telefoon. Nog voordat je terug bent op de praktijk, heb je alle gegevens van de visite al verwerkt.

Uitwisseling van gegevens op basis van open standaarden

MediKIT werkt op basis van zorginformatiebouwstenen (zib’s) en FHIR, de internationale standaard voor uitwisseling van zorggegevens. Op deze manier is het mogelijk om op een veilige en zorgvuldige manier informatie uit te wisselen en samen te werken met andere zorgpartijen. Denk aan het ziekenhuis of de wijkzorg.

Heb je een vraag of wil je een demo?

MediKIT Contact

Meer informatie over MediKIT

Meer informatie over MedKIT vind je op de website. Houd ook onze activiteitenkalender in de gaten voor aankomende events waar je MediKIT kunt vinden.