Nedap Luna

Luna

Rust en
vertrouwen

Nedap Luna helpt om op eenvoudige wijze structuur aan te brengen in het dagelijks leven van mensen met cognitieve problematiek.

Door simpelweg te tonen hoe de dag eruit gaat zien, geeft Nedap Luna het vertrouwen zelfstandig te kunnen handelen.

Naast een positief effect op de zelfredzaamheid van de cliënt, resulteert dit tevens in efficiëntere en meer waardevolle (zorg)momenten. Zowel voor de mantelzorger als professionele zorg.

Interesse in Nedap Luna?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Nedap Luna!

"*" geeft vereiste velden aan

Dagritme

Het hebben van een dagritme zorgt voor rust.
Wij geloven dat het hebben van een dagritme bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven.

Nedap Luna geeft iedere dag op het juiste moment de juiste informatie.
Het brengt orde in complexiteit.

Vergoed door jouw verzekeraar

Nedap Luna is bewezen effectief en wordt daarom door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Wil je weten hoe dit werkt? Kijk dan op de website van Nedap Luna:

Luna werkt met Caren

Caren

Nedap Luna koppelt met de persoonlijke gezondheidsomgeving Caren. De activiteiten die voor een cliënt worden ingepland in de agenda van Caren, worden daardoor automatisch op het juiste moment getoond op Nedap Luna.

Wanneer Caren gekoppeld is aan de zorginstelling die met Nedap Ons® werkt, worden ook de professionele zorgmomenten automatisch op Luna weergegeven.

Interview met Hieu Nguyen

‘De ontwikkeling van Luna’

Bij Nedap komen talent, kansen en ondernemerschap samen. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van Luna. Voor Hieu Nguyen begon dit als uitdagende afstudeeropdracht.

Heb je een vraag over Nedap Luna? Neem contact op!

Rick Klein Koerkamp

Rick Klein Koerkamp

rick.kleinkoerkamp@nedap.com

Meer oplossingen

In de veranderlijke zorgmarkt bestaat er geen definitieve oplossing. We zijn daarom altijd bezig om onze bestaande oplossingen te ondersteunen en uit te breiden zodat we meebewegen of zelfs voorlopen op wat de toekomst ons gaat brengen.