Service & Support

Heb je een vraag over Ons®? We helpen je graag verder. Hieronder lees je het antwoord op veelgestelde vragen en helpen we je op weg met handige tips en tricks.

Ons® Logo Caren

Heb je een vraag over Ons?

Op deze pagina geven wij antwoord op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Het snelste antwoord krijg je van jouw applicatiebeheerder. Die is getraind in het gebruik van Ons®. Ook op het supportportaal vind je antwoord op je vragen, bijvoorbeeld in handleidingen en andere handige tips over Ons®.

Veelgestelde vragen

Hoe log ik in bij Nedap Ons?

Deze informatie krijg je vaak vanuit jouw organisatie zelf, bijvoorbeeld via de applicatiebeheerder of het intranet. Via mijnio.nl kun je ook jouw organisatie opzoeken om in te loggen bij jullie omgeving.

Wie kan me helpen als ik vragen heb?

Daarvoor mag je naar de applicatiebeheerder van jouw organisatie. Vraag aan je collega’s wie dat voor jullie is. Elke zorgorganisatie heeft namelijk iemand in dienst die contact met Nedap Healthcare op mag nemen als er problemen zijn met onze software.

Waarom kan ik niet inloggen?

Er zijn verschillende redenen waarom inloggen niet lukt, zoals:

  • De URL die je gebruikt klopt niet.
  • Je hebt niet de juiste autorisatie om in te loggen.
  • Je gebruikersnaam en/of wachtwoord klopt niet.
  • De SMS met authenticatiecode komt niet aan.
  • Je internetbrowser is verouderd.

Je applicatiebeheerder kan je het snelst verder helpen. Kom je er samen ook niet uit, dan kan je applicatiebeheerder contact opnemen met een van onze supportspecialisten.

 

Overige oorzaken:

Het kan zijn dat er een verstoring bij Nedap is. Dat zie je dan hier.

 

Het kan ook zijn dat je internetprovider een storing heeft of dat er een probleem is met je account. Neem in dat geval contact op met de applicatiebeheerder van jouw organisatie.

Waarom werkt Ons niet?

Zijn bepaalde gegevens niet beschikbaar in Ons® en ervaren meer collega’s dit probleem? Het kan zijn dat er een technisch probleem is vastgesteld. Je zou ons enorm helpen door dit aan te geven bij je applicatiebeheerder. Hoe eerder we het weten, hoe sneller we het kunnen oplossen.

Ik kan niet vinden wat ik zoek in Ons

Een nieuw systeem is altijd even wennen. Het kan zijn dat de manier waarop je zoekt niet het juiste resultaat oplevert, of dat de inrichting van Ons® net iets anders is dan je gewend was. Jouw zorginstelling heeft hiervoor een IT-consultant in de arm genomen, die je verder kan helpen. De applicatiebeheerder van jouw organisatie weet bij wie je moet zijn.

Luna Support

Nedap Luna heeft een uitgebreide kennisbank, waar het antwoord op veel vragen te vinden is. Gebruik de handige zoekbalk om jouw antwoord snel te vinden.

Caren Support

Gebruik je Caren als mantelzorger? Misschien staat het antwoord op jouw vraag in deze handleiding. Zo niet, neem dan contact op met de helpdesk van Caren. Dit kan via chat of e-mail.

Ons en elkaar ontmoeten

Nedap organiseert regelmatig verschillende evenementen en kennissessies. Ook staan we jaarlijks op de Zorg & ICT Beurs. Bekijk de kalender en plan direct een ontmoeting met Ons® in.

Lees over Ons

Ben je benieuwd naar nieuwe ontwikkelingen in Ons®, mooie samenwerkingen en ervaringsverhalen van andere klanten? Op onze nieuwspagina vind je een flinke verzameling artikelen.