Wil jij ontwikkelen voor de Nederlandse zorg?

De Nederlandse zorgmarkt is complex en vraagt om slimme technologie die helpt in het werkproces. Binnen Nedap werken we dagelijks aan oplossingen die zorgprofessionals ondersteunen, zodat zij kunnen doen wat ze het liefst doen: zorgen voor mensen.

Technologie voor werkplezier

Al ruim 20 jaar richten we ons tot de mensen in de zorg. Het is onze missie om samen met hen te werken aan betere zorg. We geloven dat werkplezier daar een belangrijke rol in speelt. Niet voor niets ontwikkelen we technologie die een positieve impact heeft op het leven van mensen. Door te ondersteunen met technologie die het werkproces in de zorg vereenvoudigt maken we het mogelijk om met plezier betekenisvolle zorg te leveren.

Past Nedap bij jou?
Autonomie en bewegingsruimte

Binnen Nedap krijg je alle ruimte. Zelf beslissingen nemen, ideeën pitchen bij collega’s en klanten en deze testen en uitvoeren; wij moedigen het aan. Je beheert je eigen agenda en deelt je tijd en uren zelf in. Op kantoor, thuis of op locatie, jij bepaalt. Vanzelfsprekend gaan wij er vanuit dat je de verantwoordelijkheden binnen je team niet uit het oog verliest.

Werken in tribes

Als ontwikkelaar werk je binnen een van onze tribes. Elke tribe bevat meerdere producten en processen die één hoofdproces in de zorg ondersteunen. Binnen de tribes werk je in multidisciplinaire teams die nauw met elkaar samenwerken aan een gezamenlijk doel.

Je hoofd koel

Jouw werk heeft elke dag invloed op meer dan 1500 zorginstellingen en daarmee 325.000 zorgprofessionals in Nederland. De complexiteit gecombineerd met de maatschappelijke waarde van onze software zorgt ervoor dat je als ontwikkelaar binnen onze enorme codebase voor interessante vraagstukken komt te staan.

Jezelf ontwikkelen

Met een groot aantal collega’s sta je er niet alleen voor. Samen beschikken we over een bak vol kennis, ervaring en passie, die we graag met je delen. Nedap ondersteunt je bovendien door een ruim aanbod aan ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Kortom; kennis vergaren, uitproberen en leren!

Glassdoor beoordeling

Bij Nedap staat de mens centraal en een positieve werkcultuur is belangrijk. Bekijk de score van Nedap op Glassdoor.nl om te zien wat werknemers vinden. Glassdoor.nl biedt werknemers de mogelijkheid om anoniem reviews over hun werkgevers achter te laten.