Ons Dossier

 

Één cliënt, één dossier

In Ons® Dossier leg je de gegevens die de zorg voor de cliënt ondersteunen vast. Het dossier staat in verbinding met alle betrokkenen, zowel de formele als informele zorg.

Ons Dossier

Samenwerken rondom één dossier betekent dat je altijd volledig (van elkaar) op de hoogte bent. Van wat er speelt en van alle belangrijke informatie. Het staat op één plek. Je kunt overal bij. Het maakt niet uit of je ambulant in de wijk, op de woongroep of in meerdere teams zit.

Icon

Organisatiespecifieke inrichting

Inrichting mogelijk in methodiek en profielen, inclusief classificatiesystemen zoals Omaha of NANDA/NIC/NOC.

Icon

Geïntegreerd persoonlijk plan

Het dossier biedt geïntegreerd het profiel en het (zorg)plan en stimuleert rapportage op doelen en acties.

Icon

Ondersteuning voor de (para)medische behandelaar

Allerlei medische gegevens kunnen in het dossier worden vastgelegd en geraadpleegd. Het is mogelijk om episodegericht te werken.

Icon

Persoonlijk cliëntverhaal

Een relevant en dynamisch beeld over het welzijn van de cliënt. Door de cliënten over zichzelf te laten vertellen brengen we ze zorgvuldig in kaart. Zorgverleners krijgen hierdoor beter inzicht in de mens achter de zorgvraag. Zo wordt de zorg nóg persoonlijker.

Handige features

Enkele kenmerken van Ons® Dossier die de integrale samenwerking met de
verschillende disciplines in zorg vereenvoudigen.

Dagoverzicht

Vanuit het zorgplan snel inzichtelijk welke zorg er vandaag en morgen bij een cliënt verleend moet worden.

Klinimetrie

In één oogopslag de voortang van je cliënt inzichtelijk. Eenvoudig meetinstrumenten invullen en verschillende meetresultaten bekijken en vergelijken.

Kwaliteitsmonitor

De kwaliteitsmonitor in het dossier verzamelt alle kwaliteitsgerichte taken en geeft dit in een handig overzicht weer. Het laat zien wat er moet gebeuren en met welke urgentie. Het helpt je om de prioriteiten van je werkzaamheden te bepalen en geeft je rust.

Ons Berichten

Op een veilige manier onderling met je collega’s communiceren. Met Ons® Berichten kan er interactie plaatsvinden tussen individuen, binnen een team of binnen de gehele organisatie. Het is mogelijk om te reageren op geplaatste berichten en het is duidelijk zichtbaar welke berichten nog niet bekeken zijn.

De berichten zijn binnen de verschillende beschikbare applicaties geïntegreerd, waaronder Ons® Dossier maar ook binnen Ons® Administratie, Planning, het Medewerkerportaal, Agenda en de Nedap Ons® app.

Ons koppelt
met Office 365

Opgeslagen documenten in Ons® openen en bewerken in Office 365. Ons® biedt de mogelijkheid om een koppeling met Office 365 te activeren waardoor je efficiënter maar ook veilig en makkelijk kunt samenwerken met collega’s.

Ons Dossier als mobiele app

Met de app heb je alle belangrijke dossierinformatie van jouw cliënten bij de hand. Het is mogelijk om via de app dossiers in te zien en rapportages te schrijven, ook op het moment dat er geen internetverbinding is.

Starten met Ons? Neem contact op.

Anouk Rutgerink

Anouk Rutgerink

+31 (0) 85 212 62 30
healthcare@nedap.com