Plannen, roosteren en agendabeheer

 

Logistieke zaken regel je met Ons

Plannen en organiseren, met Ons® kan dit zowel zelfstandig gedaan worden door de medewerker, als centraal vanuit de organisatie geregeld worden.

De mogelijkheden

Ons® biedt verschillende mogelijkheden voor het centraal of decentraal plannen en roosteren van cliënten en medewerkers.

Ons Planning

Het “ouderwetse” planbord is als uitgangspunt genomen voor de werking van Ons® cliëntenplanning. De planner kan makkelijk schuiven met kaartjes, routes worden automatisch berekend en signaleringen verschijnen in beeld als er wensen van de cliënt zijn, waar in de planning rekening mee gehouden mag worden. 

Benieuwd naar de functionaliteiten van Ons® Rooster? Bekijk dan de video.

Ons Rooster

Een roostermodule waarbij medewerkers kunnen worden gekoppeld aan diensten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van slimme signaleringen om tot een optimaal rooster te komen.

 

 

Ons Agenda

Medewerkers die zelf een agenda beheren, zoals een fysiotherapeut of psycholoog, kunnen gebruik maken van Ons® Agenda. Vanuit hier is het eenvoudig om afspraken met cliënten te maken. De uren vanuit de agenda kunnen met een klik doorgezet worden naar (cliënt)registratietijd en verloning.

 

Ons Zorgpaden

De behoefte om efficiënter en multi-disciplinair te kunnen werken groeit, maar dit mag niet ten koste gaan van de cliëntspecifieke zorgbehoefte.

Ons® Zorgpaden biedt de mogelijkheid om zorgpaden en optionele modules te specificeren als ‘sjablonen’. Zo kan je voor iedere cliënt een persoonlijk en aanpasbaar zorgtraject uitzetten. Hoe de zorg er voor de cliënt gaat uitzien en hoe dit past binnen het financiële kader is hiermee altijd inzichtelijk.

Ons Groepszorg

Met de Ons® Groepszorg app op de telefoon of tablet is het mogelijk om de aan- en afwezigheidsregistratie te verwerken. Slechts één druk op de knop, meteen bij de bron.

Groepszorg checkt direct of de planning aansluit bij de wensen van de cliënt. Met een simpele klik worden de uren ook doorgezet voor declaratie.

Starten met Ons? Neem contact op.

Anouk Rutgerink

Anouk Rutgerink

+31 (0) 85 212 62 30
healthcare@nedap.com