08 juli 2022

Kennismarkt Meer met Ons® groot succes!

Kennismarkt Meer met Ons® 2022 - Arend

Een ontmoeting tussen onze klanten en koppelpartners

Ons® is vaak onderdeel van het applicatielandschap binnen jouw zorgorganisatie. Door de data uit Ons® te koppelen aan andere (software) systemen, voorkom je een dubbele administratie en daarmee de kans op fouten. Tijdens ‘Meer met Ons®’ leerden zo’n 200 van onze klanten meer over de mogelijkheden die de aanwezige koppelpartners bieden.

De kennismarkt startte op 9 juni om 12.00 uur met een uitgebreide lunch, gevolgd door een reeks van 24 pitches. De presentaties over hun koppeling met Ons® mocht maximaal 3 minuten duren. Tijdens de informatiemarkt die daarop volgde konden bezoekers kennismaken met alle 41 aanwezige partners. En dat zorgde voor gezellige drukte bij het Nederlands Openluchtmuseum.

Aanwezige koppelpartners tijdens de kennismarkt

Op de kennismarkt stonden 41 partners klaar voor onze klanten. Een gevarieerd aanbod van documentoplossingen tot communicatie- en roostertools. In de tabel hieronder vind je een overzicht van alle aanwezige partners. Mis je een partner, bekijk dan hier al onze koppelpartners of neem contact op met Arend Fekkes.

Aanwezige partners
AccordisNLcom
ADPOMNIPORT
AFASOne2Ten
BincePromeso
DuxxiePyxima
EnovationQoden
EntraceQS Solutions
EsculineQuattri
FarMedvisieSecuform
FidesRoosterplatform
GrowtivitySelfBilling
InfolandStraight Systems
InfozorgTeamTelefoon
Jouw OmgevingTools4ever
Konica MinoltaToshiba
KyoceraTriaspect
MedidoVeenman
MedimoVicta
Meer Met Data (MMD)Yenlo
Mobile KeysXential
Mobiléa

Ons® is open

Wie het programmaboekje van de kennismarkt doorbladert (zie knop hieronder), vindt verschillende functionaliteiten die ook in de Ons® Suite zitten. Denk aan roosteren, toedienregistratie en een cliëntportaal. Waarom geven we partners met eenzelfde soort functionaliteit toch een podium? Voor Nedap is het uitgangspunt altijd om de administratielast van de zorg te verlichten. Helpen tools van externe partijen daarbij, dan faciliteren wij graag een soepele samenwerking tussen Ons® en hun systemen.

Meer weten over koppelen met Ons?

Arend Fekkes

Arend Fekkes

0611460097
arend.fekkes@nedap.com

Meer nieuws