20 juni 2022

PREM Wijkverpleging

PREM Wijkverpleging in Ons®

Per 1 maart is de meetperiode voor de PREM Wijkverpleging weer ingegaan. Afgelopen jaar werden er vanuit Ons® door verschillende zorgorganisaties al ruim 25.000 digitale vragenlijsten uitgestuurd. En met succes. Vooral de uitnodigingen die digitaal via Caren werden verzonden kenden een hoge respons. 

Zowel online als schriftelijk

De PREM Wijkverpleging kun je als zorgorganisatie uitsturen vanuit Ons® via Caren, maar natuurlijk is het ook mogelijk om de uitnodiging voor de digitale vragenlijst per brief te versturen. Cliënten kunnen dan middels een QR-code naar de digitale vragenlijst. Afgelopen jaar bleek dat niet alle cliënten de mogelijkheid hebben om de vragenlijst online in te vullen. Om die reden is het nu ook mogelijk om de vragenlijst direct op papier te versturen.

De voordelen van de PREM Wijkverpleging binnen Ons®

  • Lage kosten en minder tijdrovend dankzij slimme automatisering
  • Hoge respons dankzij digitale benadering via Caren
  • Uitvraag zowel online als op papier mogelijk
  • Resultaten worden automatisch in een rapportage verwerkt en aangeleverd bij ZorgkaartNederland en de gegevensmakelaar (Mediquest)

Direct beginnen

Activeren gaat eenvoudig via het TOPdesk-ticketsysteem. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar Ons® supportportaal.