Samen werken
aan betere zorg

Nedap Healthcare is er voor mensen in de zorg. Het is onze missie om samen de zorg beter te maken. Dit doen we door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden. Daarbij durven we verder te kijken dan de huidige standaarden in zorg en sturen we op duurzame relevantie.

Nieuws & verhalen

UITGELICHT VERHAAL

 

Altrecht kiest voor Ons

Na een uitgebreide selectieprocedure hebben Altrecht en Nedap het vertrouwen in elkaar uitgesproken om een strategische samenwerking met elkaar aan te gaan. Het huidige GGZ EPD wordt vervangen door Ons®. De toekomstgerichte visie die Altrecht heeft ligt in lijn met de ontwikkelingen die Nedap de afgelopen jaren heeft gedaan en dit gaf een mooie basis om het EPD integraal in te gaan voeren.

Waar werken we aan?

Privacy in de zorgsector

 

Alledaagse situaties kunnen er onbewust voor zorgen dat de privacy van cliënten of collega’s wordt geschonden. Binnen Nedap Healthcare doen we er alles aan om onze gebruikers op de hoogte te houden van wat privacywetgeving voor de zorg op hoofdlijnen betekent.

Wondzorg

Het monitoren hoe wonden ontwikkelen of genezen is een complex proces. Wondzorg geeft inzicht en helpt de verpleegkundigen, huisartsen en specialisten bij het beoordelen van de wond.

Binnenkort in pilot.

Wie zijn wij

Wij zijn een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten.

Wij geloven in de diversiteit van mensen en organisaties. Wij ontwikkelen technologie die mensen helpt het beste uit hun talenten en mogelijkheden te halen. Dat doen we niet alleen voor onze opdrachtgevers in de zorg, maar ook binnen Nedap zelf.

Onze geschiedenis

In 1999 vroegen een aantal grote thuiszorginstellingen aan Nedap om een oplossing voor zorgregistratie te ontwikkelen. Het vastleggen en vervolgens declareren van de geleverde zorg was destijds een flinke klus.

Activiteiten

Onze samenwerking en kennisuitwisseling met zorgprofessionals is essentieel om tot relevante technische oplossingen te komen. Daarom organiseren we met regelmaat diverse evenementen en interactieve kennissessies.