18 oktober 2021

Maak je eigen meetinstrumenten met Ons Formulierenbeheer

Met Ons® Formulierenbeheer kunnen zorgprofessionals aan de hand van allerlei bouwstenen zelf meetinstrumenten ontwikkelen en bestaande formulieren aanpassen. Zo bepaal je als zorgorganisatie zelf de inhoud, kwaliteit en meeteigenschappen van de gewenste klinische instrumenten. De resultaten upload je vervolgens eenvoudig in Ons® Klinimetrie.

Resultaten in Ons Klinimetrie

Door formulieren in Ons® Klinimetrie te uploaden kun je ook de resultaten van zelfgemaakte formulieren direct bekijken en vergelijken. Aan de hand van de input worden berekeningen  automatisch uitgevoerd. Tot slot zet je de resultaten met behulp van Ons® Klinimetrie gemakkelijk om in tabellen en grafieken. Een handige functie om resultaten in één oogopslag te tonen of om herhaalde metingen over een langere periode inzichtelijk te maken.

Ons Formulierenbeheer | Ons Klinimetrie | Ons ECD

Beschikbaarheid

Ons® Formulierenbeheer is een afzonderlijk product, dat geheel op zichzelf staat. Het product is niet gekoppeld aan andere Ons®-applicaties of aan het Ons® autorisatiemodel. Gebruikers kunnen een eigen account aanmaken.

Meer informatie

Kijk voor een uitgebreide toelichting en een handleiding over de configuratie en het gebruik van Ons® Formulierenbeheer op ons supportportaal. Wil je direct met Ons Formulieren aan de slag, volg dan onze e-learning.

Nieuwsgierig naar meer?