Ons Vandaag

 

Registreren op het
moment van zorg

Met Ons® Vandaag hoef je niet langer te wachten tot het einde van de dienst om bezoeken af te vinken, aan te passen in duur, of te annuleren.

Ons Vandaag

Een planning kan afwijken. Een bezoek aan een cliënt kan uitlopen, korter zijn dan oorspronkelijk bedacht of worden afgezegd. Met Ons® Vandaag (voor iOS en Android) kunnen mutaties direct worden doorgevoerd. Wachten tot de dienst is afgelopen hoeft niet meer. Met een enkele druk op de knop worden alle uren en eventuele correcties automatisch geregistreerd.

Wat brengt je dag?

Bij het openen van de app is direct zichtbaar bij welke cliënten je vandaag moet zijn. De tijdslijnindicator geeft aan waar je op het moment van kijken zou moeten zijn, volgens planning. Wil je meer informatie over de cliënt dan tik je op het kaartje.

Gedetailleerd
overzicht

Het kaartje laat een gedetailleerd overzicht zien van de cliënt. Denk aan het adres, notities, de handelingen die uitgevoerd moeten worden en je hebt toegang tot het cliëntdossier.

Automatisch
registreren

Per gepland bezoek kan je aangeven of je werkelijk geweest bent en hoe lang het bezoek duurde. Wanneer je klaar bent met je dag gebruik je de knop: “uren registreren”. Al je uren en de eventuele correcties worden dan automatisch geregistreerd.

Dag afronden

Na het registreren zie je in de werkstaat een duidelijk overzicht van de gewerkte uren. Hier doe je een laatste controle, geef je eventuele indirecte uren op en dien je jouw reisdeclaraties in. Alles gedaan? Klaar om de dag af te ronden!

Nog een extra
bezoek?

Moet je toch nog een bezoek toevoegen? Geen probleem. Je kunt de cliëntbezoeken die niet op de planning stonden alsnog invoeren.

Starten met Ons? Neem contact op.

Anouk Rutgerink

Anouk Rutgerink

+31 (0) 85 212 62 30
healthcare@nedap.com