Medewerkerportaal

 

Blijf met elkaar
in verbinding

Als zorgprofessional is goede samenwerking met collega’s essentieel. Het Medewerkerportaal ondersteunt communicatie op een veilige manier. Zo blijf je met je team in verbinding en is overleg en overdracht eenvoudig te organiseren.

Ons Medewerkerportaal

In het medewerkerportaal kun je zien welke expertises je collega’s in huis hebben en kan je op een gerichte manier vragen stellen en kennis delen. Ook vind je hier je planning en gewerkte uren overzichtelijk terug. Werk je met zelfroosteren? Ook die vind je terug in het medewerkerportaal.

Icon

Inzicht in eigen planning / rooster en teamplanning

 

Icon

Nieuws van de organisatie

 

Icon

Overzicht van gewerkte uren en mogelijkheid tot aanvullen en muteren

 

Icon

Kilometerdeclaratie en (indirecte) uren

 

Icon

Chatten en berichtuitwisseling met teamleden

Icon

Inzage in rooster en inschrijven op diensten (zelfroosteren)

Eigenschappen specifiek
voor de GGZ

Icon

LFB GGZ – indexatie na 5 jaar, wordt automatisch verwerkt

Icon

Inzage uitnutting jaaruren

Goed om te weten

Inloggen in het medewerkerportaal kan eenvoudig en kosteloos via de Ons® Toegangscode-app, een codegenerator voor tweefactorauthenticatie.

Ons Toegangscode

De Ons® Toegangscode-app is een mobiele app die gebruikers van een code voorziet waarmee ingelogd kan worden in het medewerkerportaal.

Als zorgprofessional ben je waarschijnlijk gewend een SMS bericht te ontvangen als je thuis of in de wijk probeert in te loggen op Nedap Ons® applicaties. Maar SMS heeft een aantal nadelen: je telefoon moet bereik hebben, het bericht komt niet altijd even snel aan en er zijn kosten aan verbonden.

De Ons® Toegangscode-app is een gratis alternatief voor het gebruik van authenticatie-SMS’jes. De app is niet afhankelijk van het mobiele netwerk en werkt ook als het toestel offline is.

Naar de iOS App Store

Naar de Google Play Store

Starten met Ons? Neem contact op.

Anouk Rutgerink

Anouk Rutgerink

+31 (0) 85 212 62 30
healthcare@nedap.com