Benieuwd naar Ons Medicatie?

Met Ons® Medicatie leg je de toedienregistratie digitaal in Ons® ECD vast. Je werkt vanuit het zorgdossier rechtstreeks samen met de apotheek, waardoor je altijd beschikt over een actuele en kloppende toedienlijst van je cliënt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan gratis in voor een demo.

 

Makkelijker, sneller en veiliger

Een papieren toedienlijst is snel verouderd, raakt zoek of wordt niet op tijd vervangen. Werken met een elektronische toedienregistratie is gemakkelijker en bovendien een stuk veiliger. Met Ons® Medicatie maak je de toedienregistratie onderdeel van het zorgproces in Ons®. Met één druk op de knop bestel je een herhaalrecept en voer je een dubbele controle uit.

De voordelen van Ons Medicatie

Icon

Veilig toedienen van medicatie

Ondersteuning van verpleegkundigen en verzorgenden in de wijk bij het veilig kunnen geven van medicijnen aan een cliënt.

Icon

Herkenbare toedienlijst

Omdat je met alle teams binnen één applicatie werkt ziet de toedienlijst er altijd hetzelfde uit. Hierdoor is er minder kans op verwarring. Wel zo veilig!

Icon

Up to date informatiebron

Dankzij de koppeling met het AIS is de toedienlijst niet langer een statisch document maar altijd een up to date informatiebron. Zowel voor de zorgmedewerker als voor ketenpartijen als de apotheek en huisarts.

Icon

Zicht op risicovolle medicatie

In Ons® Medicatie is het direct inzichtelijk welke medicatie een dubbele controle vereist. Vanuit de toedienlijst kun je controle aanvragen op deze risicovolle medicatie.

Schrijf je in voor een demo

Klanten die Ons Medicatie gebruiken

Ons Medicatie - Aafje
Ons Medicatie - Het Friese Land
Ons Medicatie - Frion
Ons Medicatie - Laurens
Ons Medicatie - Savant Zorg

Kies ook voor integraliteit

De app is verkrijgbaar voor alle zorgteams die met Nedap Ons® werken. De Nedap Ons® Coach binnen jouw organisatie kan de dienst activeren. Ben je nog niet zeker van de meerwaarde? Vraag vrijblijvend een demo aan.

Let op: Er zijn kosten verbonden aan het gebruik van Ons® Medicatie. Vraag je accountmanager naar de voorwaarden.

Ons Medicatie voor apothekers

Het grote voordeel van Ons Medicatie is de rechtstreekse koppeling met het AIS van jouw apotheker. Het aanvragen en aansluiten van de koppeling is aan de apotheek en AIS-leverancier. Via onderstaande knop vind je alle informatie die de apotheker nodig heeft om de koppeling te realiseren.