Caren

Regie over jouw
en elkaars
gezondheid

Caren is een persoonlijke gezondheidsomgeving waarmee je regie krijgt over jouw en elkaars gezondheid. Je hebt altijd direct inzicht in je zorggegevens en bepaalt zelf met wie je deze deelt. Zo sta je direct in verbinding met zorgaanbieders en mensen die je vertrouwt en bouw je samen aan je persoonlijke zorgnetwerk. Dit zorgt voor heldere communicatie, betere afstemming en volledige controle over je eigen zorg.

Persoonlijk cliëntverhaal

Het belangrijkste uitgangspunt van het Persoonlijk Cliëntverhaal is dat het verhaal ook écht van de cliënt is. De cliënt (of mantelzorger) kan het verhaal zelf vastleggen in Caren. Dit kan via tekst, maar ook met behulp van foto’s. Vervolgens kunnen de zorgmedewerkers het cliëntverhaal raadplegen in Ons® Dossier.

Wanneer een cliënt wisselt van zorgaanbieder dan blijft het cliëntverhaal via Caren eenvoudig met de nieuwe zorgaanbieder te delen. De cliënt hoeft dus niet opnieuw hetzelfde verhaal te vertellen. Voorwaarde is uiteraard wel dat de nieuwe zorgaanbieder met Nedap Ons® werkt.

 

Icon Deel veilig informatie binnen je eigen zorgnetwerk

Deel veilig informatie binnen je eigen zorgnetwerk

Nodig anderen uit voor je zorgpagina om samen in één vertrouwde omgeving informatie te delen.

Icon Maak afspraken en verdeel taken

Maak afspraken en verdeel taken

Gebruik de kalender om samen de zorg te organiseren of te zien wie er langs komt.

Icon Houd elkaar op de hoogte

Houd elkaar op de hoogte

Schrijf berichten om te laten weten hoe het gaat en houd notities bij om belangrijke zaken niet te vergeten.

Uit de praktijk

Ruim 300.000 mensen gebruiken dagelijks Caren om zorg voor zichzelf of anderen te organiseren. En iedereen doet dat op zijn eigen manier. In deze video zie je hoe in de gehandicaptenzorg gebruik wordt gemaakt van Caren.

Meer informatie over Caren? Neem contact op!

Aan de slag met Caren?

Bekijk de website voor meer informatie en het aanmaken van een account.