Word effectief in je tactische rol

Wil jij werken op het snijvlak van software, werkprocessen en bedrijfsresultaten? Wil jij de persoon zijn binnen jouw zorgorganisatie die helpt met het bouwen van de brug tussen operatie en strategie? Kortom, ben jij de toekomstige zorginformatiemanager binnen de zorgorganisatie waarvoor je werkt? Dan is het leertraject ZIM iets voor jou!

Leertraject ZIM

Zorgorganisaties hebben continu te maken met veranderingen. Zowel in de organisatie, het proces als in de tooling die wordt gebruikt. Om goed te kunnen functioneren dienen deze drie goed op elkaar afgestemd te zijn. In het leertraject ZIM leer je de vaardigheden van een zorginformatiemanager. Je leert op tactisch niveau effectief te zijn op de pijlers organisatie, proces en tooling binnen de context van jouw organisatie.

 

Een leertraject van 7 dagen:

Icon Start als groep, ga vervolgens individueel aan de slag

Start als groep, ga vervolgens individueel aan de slag

Je zit in een kleine groep van maximaal 5 deelnemers. We starten met een gezamenlijke basis en je eindigt met een persoonlijke proeve.

Icon Iedere dag presenteren en feedback ontvangen

Iedere dag presenteren en feedback ontvangen

Iedere contactdag begint met een individuele presentatie, waarbij je direct feedback krijgt op vorm en inhoud.

Icon Krijg toegang tot onze exclusieve leeromgeving

Krijg toegang tot onze exclusieve leeromgeving

Ook buiten de contactdagen om heb je 24/7 toegang tot een besloten online community waar je de andere deelnemers en de trainer kunt ontmoeten.

Nieuwsgierig geworden?

Er starten twee keer per jaar twee klassen van maximaal vijf deelnemers. In deze video word je meegenomen in de ervaringen van jouw voorgangers.

Vragen? Neem contact op met de trainer.

Het traject heeft niet voldaan aan mijn verwachting en daar ben ik heel blij mee! Ik had niet verwacht dat het zo zou gaan om persoonlijke ontwikkeling en dat je in 7 dagen zo meegenomen wordt in verschillende onderdelen die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk.

aldus een van de deelnemers