Strategische sessies met Ons®

Tijdens voorgaande strategische sessies hebben we verschillende ontwikkelthema’s behandeld. Hoe actueel zijn deze thema’s en sluiten ze nog aan bij de markt waarin jij actief bent? We nemen jouw visie en ideeën graag mee in het bepalen of bijstellen van onze koers. Natuurlijk krijg je ook de mogelijkheid om nieuwe thema’s in te brengen, die voor jouw organisatie belangrijk zijn.

We nodigen je van harte uit deel te nemen aan één van onze strategische sessies. Vanwege het Coronavirus is het helaas niet mogelijk dit op locatie te organiseren. Daarom vinden dit jaar alle bijeenkomsten online plaats, via een beveiligde Zoom-sessie.

Voor wie?
De strategische sessies zijn bedoeld voor Bestuurders, MT- en directieleden van zorgorganisaties die met Ons® ECD werken.

Locatie & tijdstip
De strategische sessies worden op acht data aangeboden, te vinden in het inschrijfformulier hieronder. Elke sessie vindt plaats van 15.00 tot 17.00 uur, via een beveiligde Zoom-sessie. De URL en het wachtwoord sturen we voor aanvang van de sessie per mail.

Inschrijven
Schrijf je in via onderstaand formulier. Uiteraard staat het je vrij om zelf de gewenste datum te kiezen. Let wel op: de sessie op 4 november is specifiek gericht op de GGZ-markt.

Na aanmelding ontvang je meer informatie en een bevestiging per mail.

Schijf je in voor de strategische sessie