12 januari 2021

PREM Wijkverpleging 2021 volledig ondersteund binnen Ons

Na een pilotperiode waarbij in 2020 ruim 8.000 vragenlijsten zijn verstuurd, zijn we klaar om de PREM Wijkverpleging 2021 volledig te ondersteunen wanneer de nieuwe meetperiode begin maart start.

Met deze functionaliteit onder de naam Aloha, kunnen zorgorganisaties vragenlijsten uitzetten omtrent de zorg. Je kunt cliënten vanuit Nedap Ons® direct een uitnodiging sturen om digitaal de vragenlijst(en) te bekijken en beantwoorden.

De voordelen op een rij

  • Snel starten binnen Ons® want contracten zijn toereikend en middels een ticket is de functionaliteit te activeren
  • Consentformulieren zijn niet nodig; ze zijn verwerkt in de vragenlijst
  • Lage kosten dankzij slimme automatisering
  • Resultaten van de PREM Wijkverpleging worden automatisch in een rapportage verwerkt voor de zorgorganisatie en aangeleverd bij ZorgkaartNederland en de gegevensmakelaar (Mediquest)
  • Hogere respons op de vragenlijsten via Caren; bijna 2x zoveel via Caren als per brief

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden over de PREM Wijkverpleging en herinnerd worden wanneer deze later dit jaar uitgevoerd kan worden? Meld je dan aan via onderstaand formulier dan doen wij je bericht. Ook vind je op het supportportaal meer informatie over Aloha.

In de webcast

In de webcast van 16 februari besteedden we aandacht aan de PREM Wijkverpleging. Tijdens deze uitzending vertelde Roald over de wijzigingen in het handboek PREM Wijkverpleging en hoe je de functionaliteit in Ons® activeert.

Aanmelden: Blijf op de hoogte van PREM Wijkverpleging