26 juli 2019

Altrecht kiest voor Ons

Altrecht kiest voor Nedap Ons

Altrecht kiest voor Nedap Ons®

Na een uitgebreide selectieprocedure hebben Altrecht en Nedap het vertrouwen in elkaar uitgesproken om een strategische samenwerking met elkaar aan te gaan. Altrecht vervangt het huidige ggz EPD door Ons®. De toekomstgerichte visie die Altrecht heeft ligt in lijn met de ontwikkelingen die Nedap Healthcare de afgelopen jaren heeft gedaan en dit gaf een mooie basis om het EPD integraal in te gaan voeren.

Lex de Grunt (Raad van Bestuur Altrecht): “Wij willen gepaste zorg bieden. Het EPD van Nedap biedt ons de mogelijkheid om de behandeling voor onze patiënt zo soepel en goed mogelijk te laten verlopen. We willen dat onze medewerkers kunnen doen waar ze goed in zijn, namelijk het bieden van specialistische behandelingen aan mensen met een ernstige en complexe psychiatrische aandoening. Met het nieuwe EPD vereenvoudigen we de administratieve taken waarmee onze behandelaren te maken hebben, hierdoor ontstaat er meer tijd voor de patiënt”.

Heb je interesse in Ons®?

Neem dan vooral contact met ons op via healthcare@nedap.com of +31 (0)544 47 1500. Je kunt ook wekelijks deelnemen aan de presentaties voor potentiële klanten of één van onze andere activiteiten. Een overzicht vind je hier.

"Door het nieuwe EPD ontstaat er meer tijd voor de patiënt"

Lex de Grunt

Raad van Bestuur Altrecht

Wil jij samen met ons de zorg beter maken?

Bij Nedap investeren we volop in de ontwikkeling van talent. Eigen initiatief staat hierbij centraal. Geen strakke plannen, centrale agenda's of directe aansturing. Jij krijgt alle ruimte om het beste uit jezelf en jouw omgeving te halen.

Meer van Ons?

De zorgmarkt is altijd in beweging. Wij willen met onze oplossingen duurzaam relevant zijn. Met de diversiteit van onze mensen, het contact met de zorg en ons gezamenlijke vermogen om vernieuwingen tot stand te brengen op verschillende niveaus, hebben wij alles in huis om dit te bewerkstelligen. Ook op de lange termijn.