04 oktober 2022 @ 15:00

Ons Strategische Sessie

Strategische sessie voor vvt, ghz en hbh

Ook dit jaar organiseren we Ons® strategische sessies op locatie. Onder leiding van bureau Future Flock en samen met bestuurders, directie-, en MTleden van verschillende zorgorganisaties, verkennen we op interactieve wijze de informatievoorziening van de zorg in 2030.

Aanmelden voor deze strategische sessie kan via onderstaand formulier.
Let op: wij organiseren op 1 november en 13 december ook strategische sessies op andere locaties. Er is een limiet op het aantal deelnemers. Je ontvangt een bevestigingsmail als jouw aanmelding definitief is. 

Tijdschema 4 oktober

  • 15.00 uur Inloop en ontvangst
  • 15.30 uur Start programma
  • 21.00 uur Einde
    Er wordt gezorgd voor een diner.

Locatie

Meeting House Dordrecht
Johan de Wittstraat 2
3311 KJ Dordrecht

Over de sessie

In kleine groepen gaan we met behulp van een interactieve werkvorm met elkaar de toekomst van de informatievoorziening in de zorg schetsen. We kijken eerst naar hoe dit er nu uitziet. Wat heeft er plaatsgevonden waardoor deze situatie is ontstaan? Daarna kijken we vooruit en ontwikkelen we een utopisch en een dystopisch scenario voor het jaar 2030. Vervolgens redeneren we stap voor stap terug naar het jaar 2022 en stellen we vast welke stappen hebben geleid tot de diverse scenario’s. Dat gaat zeker boeiende inzichten opleveren!

 

 

Graag tot dan!