24 september 2020 @ 09:30

Online Klantendag 2020

Klantendag 2020

Donderdag 24 september 2020, van 09.30 tot 12.30 uur

Speciaal en exclusief voor zorgorganisaties vertellen onze software developers ook dit jaar over de nieuwste ontwikkelingen binnen Nedap Healthcare. Helaas is het niet mogelijk om dit fysiek in Groenlo te doen. Natuurlijk zorgen we er wel voor dat het een spectaculaire ontmoeting met Ons wordt!

Middels een interactieve live-uitzending geven we je een blik op de toekomst en gaan we graag met je in gesprek. Onze software developers presenteren hun plannen en vertellen alles over de nieuwste functionaliteiten. Een vraag stellen kan direct, via de live chat. Na de uitzending kun je onze virtuele productmarkt op. Daar laten onze ontwikkelteams je graag zien waar zij aan werken.

Meld je nu aan!
De Online Klantendag kent geen bezoeklimiet, dus nodig ook je collega’s uit! Alle disciplines zijn van harte welkom. Informatie over hoe je kunt deelnemen ontvang je voor aanvang van de Klantendag.

We helpen je graag ook thuis of op kantoor in de sfeer te komen. Daarom hebben we ook dit jaar een tent voor je, die je zelf kunt maken en opzetten. Download jouw tent hier.

 

Bekijk hier een compilatie van afgelopen jaar:

Schrijf je in:

Terugblik op 2019