Grip

Grip op klachten

Grip is een online platform voor patiënten met onbegrepen klachten en hun zorgverleners. Grip helpt om samen te komen tot de juiste diagnostiek waarbij de patient zelf de regie heeft en de juiste zorg gekozen wordt.

Voor wie?

Grip

Grip is voor mensen met lichamelijke klachten waarvoor geen medische oorzaak kan worden vastgesteld. Deze somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK) zijn een veel voorkomend probleem. Doordat Grip veel behandelingen doet leert het systeem patronen herkennen en kan daardoor steeds beter op maat helpen. Grip is geschikt voor huisartsen en praktijkondersteuners en sluit aan bij de NHG standaard SOLK. Daarnaast zijn ze ook goed inzetbaar door andere zorgverleners die veel SOLK patiënten zien, zoals psychosomatisch oefentherapeuten en psychologen.

Samenwerking

Grip bestaat uit een samenwerking van wetenschappelijk onderzoekers van het UMCG, ontwikkelaars van RoQua en Nedap Healthcare. Deze e-health oplossing is tot stand gekomen met hulp van meer dan 100 ervaren artsen, patiënten, en wetenschappers van verschillende universiteiten.

 

Meer informatie over Grip? Neem contact op!

Meer over Grip

Bekijk voor meer informatie deze websites.