Grip

Grip op klachten

Grip is een online platform voor patiënten met aanhoudende lichamelijke klachten en hun zorgverleners. Grip helpt om samen te komen tot de juiste diagnostiek waarbij de patiënt zelf de regie heeft en de juiste zorg gekozen wordt.

Voor wie?

Grip

Grip is voor mensen met lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, pijn, maag- of darmklachten, duizeligheid of bijvoorbeeld slaapstoornissen. Deze aanhoudende lichamelijke klachten (ALK) zijn een veel voorkomend probleem. Doordat Grip veel behandelingen doet leert het systeem patronen herkennen en kan daardoor steeds beter op maat helpen. Grip is geschikt voor huisartsen en praktijkondersteuners en sluit aan bij de NHG standaard SOLK. Daarnaast is Grip ook goed inzetbaar door andere zorgverleners die ALK patiënten zien, zoals psychosomatisch oefentherapeuten en psychologen.

Samenwerking

Grip bestaat uit een samenwerking van wetenschappelijk onderzoekers van het UMCG, ontwikkelaars van RoQua en Nedap Healthcare. Deze e-health oplossing is tot stand gekomen met hulp van meer dan 100 ervaren artsen, patiënten, en wetenschappers van verschillende universiteiten.

 

Meer informatie over Grip? Neem contact op!

Meer over Grip

Bekijk voor meer informatie deze websites.

Meer oplossingen

In de veranderlijke zorgmarkt bestaat er geen definitieve oplossing. We zijn daarom altijd bezig om onze bestaande oplossingen te ondersteunen en uit te breiden zodat we meebewegen of zelfs voorlopen op wat de toekomst ons gaat brengen.