Floor.

Gezonder leven?
Floor helpt.

Floor is een online platform dat helpt bij het ontdekken en volhouden van gezondere gewoontes. In kleine stapjes worden mensen met (pre) diabetes type 2 geholpen bij het veranderen van levensstijl.

Waarom Floor?

De missie van Floor: Leven met diabetes, zonder medicatie.

Met Floor heeft Nedap een duurzaam hulpmiddel ontwikkeld dat zowel rendeert voor de deelnemers van Floor als voor de zorgmarkt van Nederland.

 

Onze insteek

Floor is voor deelnemers een opstap naar een nieuwe levensstijl. Zij worden hierbij ondersteund door hun mentor. Deze mentor is een gediplomeerd diëtist of lifestylecoach. Na een periode van ongeveer 16 weken zijn de eerste stappen gezet. Kleine veranderingen zijn gewoontes geworden. Een deelnemer zou dan voldoende gemotiveerd moeten zijn om zelfstandig verder te kunnen.

Voordelen integratie huidige zorgstelsel

Integratie met het huidige zorgstelsel is mogelijk maar niet noodzakelijk.
Het is aan de deelnemer zelf, of hij de huisartsenpraktijk en andere zorgverleners
op het platform wil laten aansluiten.

Icon Delen data

Delen data

De deelnemer deelt data waaronder gewichtsmetingen en de mate van tevredenheid over de stappen. Data die gebruikt kan worden tijdens consulten en waarmee de zorgverlener behandeling van de deelnemer kan aanscherpen.

Icon Inzicht

Inzicht

De data geeft inzicht in trends en maakt het mogelijk om de effectiviteit van de behandeling over langere tijd te volgen.

Icon Tijdig handelen

Tijdig handelen

De deelnemer kan tussentijds contact hebben met de zorgverlener waardoor eventuele problemen tijdig geconstateerd kunnen worden. De zorgverlener signaleert hierdoor sneller problemen en kan tijdig en adequaat reageren.

Het verhaal van Antonio

“Ik dacht: ik doe het wel alleen. Maar toen ik met een coach aan de slag ging merkte ik pas hoe fijn het was. Altijd iemand die voor je klaar staat.”

Meer informatie over Floor? Neem contact op!

Meer over Floor

Bekijk voor meer informatie de website of volg Floor op Facebook.

Anouk Rutgerink

Anouk Rutgerink

+31 615 100 088
anouk.rutgerink@nedap.com

Meer oplossingen

In de veranderlijke zorgmarkt bestaat er geen definitieve oplossing. We zijn daarom altijd bezig om onze bestaande oplossingen te ondersteunen en uit te breiden zodat we meebewegen of zelfs voorlopen op wat de toekomst ons gaat brengen.