18 februari 2021

Maak kennis met Ons®

Ons® voor VVT kijker

We ontmoeten je graag!

Tijdens Maak kennis met Ons® leer je in twee uur tijd meer over onze oplossingen en de mogelijkheden voor jouw organisatie. We nemen je online mee in de Ons® workflow en gaan dieper in op de verschillende functionaliteiten tijdens een reeks korte webinars. Behoefte aan een goed gesprek? Onze collega’s, klanten en businesspartners staan je graag te woord. 

Met onze oplossingen helpen we de administratieve taken voor zorgmedewerkers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo blijft er meer tijd over voor wat er echt toe doet: zorg verlenen. De Ons® softwaresuite biedt oplossingen voor o.a. de VVT en de GHZ. Elke tak van zorg kent zijn eigen werkwijzen, wensen en uitdagingen. Meld je daarom aan voor het evenement dat het beste bij jouw zorgorganisatie past.

Maak kennis met Ons® in de ouderenzorg

Op dinsdag 30 maart maak je kennis met Ons® en met Nedap Healthcare, speciaal voor de ouderenzorg. Kom meer te weten over onze visie op de Nederlandse zorgmarkt, neem deel aan verschillende webinars en stel direct je vragen. We laten de workflow zien en onze klanten vertellen over hun ervaringen met Ons®. Kom je ook?

Maak kennis met Ons® in de gehandicaptenzorg

Op donderdag 1 april kun je kennismaken met Ons® voor de gehandicaptenzorg. Tijdens verschillende sessies kom je van alles te weten over onze oplossingen, ook specifiek voor de GHZ. Denk aan dagbesteding en cliëntportaal Caren. Tijdens het evenement staan wij én onze klanten en businesspartners altijd open voor vragen. We komen graag in contact.