12 maart 2020 @ 08:45

Training Capaciteitsmanagement

Training Capaciteitsmanagement

Maak een vliegende start met Ons® Capaciteitsmanagement en krijg inzicht in de (benodigde en beschikbare) personele capaciteit binnen jouw zorgorganisatie. 

Nedap Healthcare faciliteert in samenwerking met Quattri Consultants een unieke, eenmalige en eendaagse training Ons® Capaciteitsmanagement. Je krijgt inzicht in wat Ons® Capaciteitsmanagement is en wat het kan doen voor jouw zorgorganisatie. Welke inzichten je verkrijgt door het toepassen van Ons® Capaciteitsmanagement en welke bijdrage het levert in het nemen van beslissingen. De training helpt je tevens om een goede start te maken met Ons® Capaciteitsmanagement binnen jouw zorgorganisatie.

Voor wie?

Wil jij binnen jouw organisatie starten met Ons® Capaciteitsmanagement? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan deze training.

Wij adviseren om per organisatie deel te nemen met twee personen. Deze training is geschikt voor zowel een deelnemer met bedrijfseconomische inzichten als een collega die direct werkzaam is binnen én verantwoordelijk is voor (de kwaliteit van) de zorg.

Aangezien wij Ons® Capaciteitsmanagement op dit moment in de intramurale setting aanbieden verwachten wij in eerste instantie ook deelnemers vanuit deze setting.

Locatie, tijdstip en kosten

Quattri Consultants verzorgt deze training bij Nedap in Groenlo. De kosten bedragen € 275,00 (ex BTW) per deelnemer.

Nedap, Parallelweg 2 in Groenlo
12 maart
8.45 uur tot 17.00 uur

Schrijf je in!

Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan vandaag nog in. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers, 6 zorgorganisaties. Mocht je vragen hebben over de inhoud van de training, neem dan contact op met je accountmanager.

Inschrijven training Capaciteitsmanagement 12 maart