9 november 2023 @ 09:00

Nedap Data Protection Dag

Nedap Data Protection Dag 2023

Kom meer te weten
over privacy & security!

Donderdag 9 november
Data Protection Dag 2023, Soest

Binnenkort is het weer tijd voor onze jaarlijkse Data Protection Dag. Een interactieve dag voor FG’ers en privacyspecialisten van zorgorganisaties. Dit jaar is het in Soest, bij het Nationaal Militair Museum. Tijdens de Data Protection Dag kom je meer te weten over privacy, security en awareness. Na de presentaties is er voldoende ruimte om onderling ervaringen en ideeën uit te wisselen. 

Aanmelden

Het event is uitsluitend voor genodigden. Al onze privacy-contacten ontvangen een uitnodiging, met daarin een persoonlijke aanmeldlink. Heb je voor het eind van september geen uitnodiging ontvangen, maar wil je wel komen? Neem dan contact op met je accountmanager.

Let op: er geldt een limiet van maximaal twee deelnemers per organisatie. Je aanmelding is pas definitief zodra je na je aanmelding een bevestiging hebt ontvangen. 

Inhoud

We hebben een goedgevuld programma met een inloop vanaf 09:00 uur. Het programma start om 09:30 uur en na de lunch gaan we om 13:00 uur door met het middagprogramma, tot ongeveer 16:00 uur. Tijdens deze dag zijn er verschillende presentaties over privacy, security, awareness en voorbeelden van wat wij onder andere bij Nedap Healthcare tegenkomen.

09.00 | Inloop
09.30 | Start ochtendprogramma
12.00 | Lunch
13.00 | Start middagprogramma
16.00 | Afsluiting

Locatie: Nationaal Militair Museum

Maak kennis met deze bijzondere locatie: het Nationaal Militair Museum in Soest. De centrale ligging van het museum maakt het voor iedereen toegankelijk. Leuk extraatje: tijdens de lunch en na afloop van het event kun je gratis het museum bezoeken.