4 juni 2020 @ 12:00

kennismarkt Meer met Ons® (gecanceld)

Wegens aangescherpte coronamaatregelen gaat de kennismarkt op 4 juni 2020 niet door

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen die het RIVM op maandag 23 maart aankondigde, hebben wij helaas moeten besluiten deze Meer met Ons® kennismarkt te annuleren. 

De situatie is tot op heden te onzeker om een datum later dit jaar vast te leggen. Daarnaast verwachten we een ruim aanbod aan activiteiten na de zomerperiode, waaronder natuurlijk onze eigen klantendag. We zoeken daarom naar een geschikt moment voor Meer met Ons® in 2021. We hopen je dan alsnog te mogen verwelkomen.

 

Originele bericht:

Ontmoet externe partijen die koppelen met Ons

Ben je benieuwd naar onze koppel-partners en naar wat ze te bieden hebben? Kom dan op 4 juni naar onze kennismarkt: “Meer met Ons®”.

Ons® is vaak een onderdeel van het applicatielandschap binnen een zorgorganisatie. Door de informatie uit Ons® te koppelen aan andere (software) systemen, voorkom je een dubbele administratie en daarmee de kans op veel fouten in je proces. Externe partijen hebben verschillende ‘tools’ ontwikkeld om op een slimme en overzichtelijke manier informatie te ontsluiten.

Programma

In een plenaire sessie krijg je korte pitches voorgeschoteld waarin de partners een toelichting geven op de koppeling met Ons®. Tijdens de informatiemarkt kun je vervolgens inhoudelijk in gesprek met hen.

Locatie & tijdstip

De kennismarkt ‘Meer met Ons®’ vindt plaats bij het Nederlands Openlucht Museum te Arnhem. We starten om 12.00 uur met een lunch en sluiten om 17.00 uur af.

Nederlands Openlucht Museum
Hoeferlaan 4, Arnhem